تأثیر پرونده الکترونیک سلامت EHR بر عملکرد پرستاران مراکز درمانی

تأثیر پرونده الکترونیک سلامت EHR بر عملکرد پرستاران مراکز درمانی

همانطور که می دانیم ثبت به موقع و درست اطلاعات بالینی برای بهبود کیفیت مراقبت از بیماران، به حداکثر رساندن کارایی، تضمین ایمنی بیمار و تسهیل در ارتباطات کادر درمان امری ضروری است. به این ترتیب اطلاعات بخش پرستاری به عنوان اولین بخش مراقبت، تصویر دقیقی از ارزیابی ‌های پرستاری، تغییرات در وضعیت بالینی، برنامه مراقبت‌ های ارائه ‌شده و اطلاعات مربوط به بیمار برای ارتباط با تمام کادر درمان و اداری جهت ارائه مراقبت ‌های عالی ارائه می‌شود. با این وجود درصد کمی از پرستاران وجود دارد که تمام اتفاقاتی که در یک شیفت اتفاق افتاده است را به خاطر بیاورد. بدون سوابق پرستاری واضح و دقیق برای هر بیمار، تحویل به تیم بعدی از پرستاران ناقص خواهد بود. از این رو پرستاران از فرمت های مستندسازی دقیقی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات دقیق، به موقع و سازمان یافته در مورد بیماران و عملکردهای سازمانی استفاده می کنند که رایج ترین آن، پرونده الکترونیک سلامت (EHR) است که به عنوان روشی مؤثر و سریع برای اطلاع رسانی به تیم مراقبت های درمانی در مورد وضعیت بیمار استفاده می شود.

پرونده الکترونیک سلامت حاوی اطلاعاتی است که به تیم مراقبت های درمانی کمک می کند تا تصمیمات آگاهانه گرفته و مراقبت با کیفیت بالا را در تداوم مراقبت از بیمار تضمین کنند. علاوه بر آن EHR حاوی اطلاعات به روز در رابطه با ارزیابی های بیمار، مشکلات بالینی، گزارش های بالینی، نتایج آزمایشگاهی، ارتباطات با سایر متخصصان، سوابق دارویی، تاریخ ویزیت مجدد، آلرژی ها، تصاویر رادیولوژی، پاسخ‌ها و پیامدهای بیمار و کل سابقه پزشکی آنها است.

تأثیر پرونده الکترونیک سلامت EHR بر بهبود بهره وری پرستاران چیست؟

پرستاران در خط مقدم مراقبت از بیمار هستند، به این معنی که آنها باید اطلاعات حیاتی در مورد سابقه سلامت بیمار، داروهای قبلی و فعلی، آلرژی، سابقه خانوادگی و هر اطلاعات مربوطه دیگری در دسترس داشته باشند تا بتوانند مراقبت مناسب را انجام دهند. هنگامی که پرستاران دسترسی سریع و آسان به سوابق بیمار داشته باشند، در زمان صرفه جویی می شود، چرا که مجبور به وارد کردن دستی اطلاعات در پرونده بیمار نیستند. استفاده از یک فرمت استاندارد مانند EHR، به پرستاران کمک می‌کند تا یادداشت‌های بیمار را با استفاده از الگوهای تعیین شده برای ورود سریع‌تر داده‌ها به‌طور کارآمد مستند کنند. پرونده الکترونیکی سلامت از راه‌ های دیگری نیز به پرستاران کمک می‌کند، برای مثال با ارسال یادآوری‌های دارویی، جلوگیری از تداخلات دارویی، دسترسی فوری به تاریخچه پزشکی بیمار و داروها و مستندسازی مراقبت‌های بالینی به پرستاران کمک می کند.

مزایای پرونده الکترونیک سلامت EHR برای پرستاران

مزایای پرونده الکترونیک سلامت EHR برای پرستاران

مزایای پرونده الکترونیک سلامت EHR برای پرستاران

  • افزایش رضایت پرستاران

اجرای پرونده الکترونیک سلامت به پرستاران اجازه می دهد تا پیشرفت بیمار را بهتر نظارت کنند، دقت در کار خود را بهبود بخشند و بهره وری را افزایش دهند. پرستاران با دسترسی به موقع و بدون دردسر به سوابق بیماران و دستورات تجویز شده توسط پزشکان، بهتر می توانند مراقبت های با کیفیتی را به بیماران ارائه دهند و تمام نیازهای آنها را برطرف کنند، در نتیجه رضایت آن ها افزایش می یابد.

  • کاهش هزینه و زمان در مستندسازی و ثبت اطلاعات با ورود به پرونده الکترونیک سلامت

با پرونده الکترونیک سلامت، پرستاران زمان کمتری را برای ثبت سوابق بیماران صرف می کنند. این باعث افزایش رضایت شغلی می شود و به پرستاران اجازه می دهد تا مراقبت های بیمار محور بیشتری را انجام دهند. با صرفه جویی زمان در ثبت اسناد، بیمارستان ها ممکن است بتوانند با کاهش تعداد پرسنل پرستاری در هر شیفت، هزینه ها را کاهش دهند. ناگفته نماند، بهبود نتایج بیمار منجر به خطاهای پزشکی کمتر و کاهش مدت اقامت بیماران خواهد شد.

  • کاهش خطا در ترتیب سیستم ها در گزارش پرستاری

یکی از مهمترین وظایف پرستاران، تجویز ایمن داروها به بیماران است. با این حال، پرستاران از اشتباهات دارویی در امان نیستند. اشتباهات دارویی می تواند ایمنی بیمار را مختل کند و ممکن است منجر به دعوی قضایی شود. استفاده از پرونده الکترونیک سلامت، یک راه مطمئن برای جلوگیری از اشتباهات دارویی است. EHR همچنین عوارض جانبی دارویی را کاهش می دهد. چرا که برخی از داروها با فناوری اسکن بارکد طراحی شده اند. اگر پرستار داروی اشتباهی را اسکن کند، هشداری ظاهر می شود که به او پیام می دهد مشکلی وجود دارد.

  • افزایش قابلیت حمل سوابق بهداشتی و پزشکی

یکی از بزرگترین مزایای نرم افزار EHR قابلیت انتقال ساده داده های آن است. اگر بیمار به بخش دیگری جابجا شود و یا تصمیم به تغییر پزشک خود بگیرد، پرونده الکترونیک سلامت ، انتقال اطلاعات بیمار را آسان می کند و همچنین از نیاز به ارزیابی کامل در هر بخش جلوگیری می شود.

برای جا به جایی پرونده ی پزشکی کاغذی، هر صفحه از پرونده باید کپی شود اما با استفاده از پرونده الکترونیک سلامت، سوابق بیمار می تواند به راحتی به صورت آنلاین جا به جا شود. پرستار جدید همچنین می تواند با ورود به پرونده سلامت ارائه شده از بخش قبلی، به تمام سوابق بیمار از جمله نتایج اتاق عمل، نتایج آزمایشگاه، رادیولوژی و… دسترسی پیدا کند که  باعث صرفه جویی در وقت و مراقبت دقیق تر از سلامت بیمار می شود.

چالش های پرونده الکترونیک سلامت EHR برای پرستاران در ارتباط کادردرمانی با بیماران

چالش های پرونده الکترونیک سلامت EHR برای پرستاران

چالش های پرونده الکترونیک سلامت EHR برای پرستاران

 

در ابتدا ممکن است پرستاران به دلایل متعددی در پذیرش پرونده الکترونیک سلامت EHR تردید داشته باشند. به عنوان مثال، برای کارکنان مراقبت های درمانی مهم است که هنگام ارتباط با بیماران، تماس دیداری خود را حفظ کنند تا بیمار به احساس نادیده گرفته شدن دست پیدا نکند. گرچه ممکن است در نگاه اول ثبت اطلاعات با EHR وقت گیر باشد و زمان زیادی را از مراقبت بیماران بگیرد. همچنین از سوی دیگر برخی از شرکت های ارائه دهنده EHR ممکن است با رابط‌های کاربری با ورودی های دشوار باشد که سازگاری پرستاران و پزشکان را آسان‌تر نمی‌کند.

پرونده الکترونیک سلامت شرکت دانش بنیان کوشانتک با در نظرگرفتن نیازهای پزشکان و پرستاران، راهکارهای مختلفی را جهت تسهیل ورود اطلاعات و کاهش زمان در ثبت سوابق بیماران ارائه می دهد.

در آخر

پرستاران به عنوان خط مقدم مراقبت های درمانی باید دائماً بیماران را تحت نظر داشته باشند و ارزیابی‌ها، برنامه‌های درمانی، تغییرات در وضعیت بالینی، مراقبت‌ های ارائه‌شده و اطلاعات مربوط به بیمار را ثبت کنند تا از سایر تیم‌ های درمانی برای ارائه مراقبت عالی حمایت کنند.

به کارگیری پرونده الکترونیک سلامت EHR در بخش پرستاری تأثیر مثبتی بر تسهیل عملکرد پرستاران بیمارستان دارد. چرا که از آن برای دریافت یادآوری داروها، جلوگیری از تداخلات دارویی، دسترسی فوری به تاریخچه پزشکی بیمار، مستندسازی مراقبت های بالینی و حفظ نتایج مثبت سلامتی حتی پس از خروج بیماران از مرکز مراقبت‌های درمانی استفاده می کنند.

باید بدانیم پرستاران ذینفعان کلیدی هستند و در طراحی، انتخاب، پیاده‌سازی، پیکربندی و بهینه‌سازی سیستم‌های EHR باید مشارکت داشته باشند. چرا که پرونده الکترونیکی سلامت با ورود و مشارکت آنها به ابزار قوی تری تبدیل می شود.

اگر به دنبال یک سیستم پرونده الکترونیک سلامت برای مرکز درمانی خود هستید، تا از این طریق رضایت پزشکان، پرستاران و سایر کارکنان خود را افزایش دهید، با تماس با کوشان تک راهنمایی لازم را دریافت کنید.

منبع: وب سایت digitalhealth.folio3.com

نظرات خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× پشتیبان فنی